Hol látni


Csevegések Kilépés egy csoportból és csoportok törlése Ha te vagy a csoportadmin, akkor egy csoportot minden résztvevőnél törölhetsz.

hol látni

A csoport törlése előtt el kell távolítanod minden résztvevőt, majd kilépned a csoportból. A csoport törlése után a csevegési listában nem fogod látni a csoportot, és a csevegési előzmények is törlődnek a telefonodról.

hol látni

A többi résztvevő továbbra is látni fogja a csoportot a csevegési listájában. Azonban senki nem fog tudni üzeneteket küldeni. Résztvevők eltávolítása Nyisd meg a csoportos WhatsApp-csevegést, majd koppints a csoport nevére.

hol látni

A csoportból való kilépés Miután minden résztvevőt eltávolítottál, ki kell lépned a csoportból. Nyisd meg a csoportos WhatsApp-csevegést, majd koppints a csoport nevére. Csoport törlése Miután kiléptél egy csoportból, lehetőséged van a csoport törlésére.

hol látni

Ha nem szeretnéd törölni a csoporthoz kapcsolódó médiatartalmakat a telefonodról, ügyelj rá, hogy ne legyen bejelölve a Csevegés médiafájljainak hol látni vagy a Csevegések médiafájljainak törlése lehetőség. Hasznos volt ez a cikk?

hol látni